onsdag 12. oktober 2011

Prøver og prøver :-)

Har prøvd å sette meg inn i hvordan denne blogg-greia fungerer og det har ikke vert lett med ett nett som ikke har fungert i dag.
Har også prøvd ut kamera, er ikke så flink til å ta bilder enda, håper det kommer seg det også.

Legger med noen bilder av pulsvarmere. Er blitt helt hektet på å lage pulsvarmere :-)Ha en kjempefin kveld :-)


3 kommentarer:

  1. Ja, her skjer det ting hele tiden. Og telleren er på plass. Håper du kommer til å ha det morsomt med bloggingen! Jeg er ikke alltid like flink, men jeg syns det er veldig hyggelig å få besøk og kommentarer. Nå er det enklere å blogge ofte også, sender bare bilder og tekst med mobilen. Da trenger jeg ikke alltid legge så mye arbeid i det. Morsomt å bla seg litt tilbake også, etter som årene går! Kos deg! Ps. Nydelige pulsvarmere!

    SvarSlett
  2. MMM trenger å lære meg å laste opp fra mobil også. Tror jeg trenger ett kurs med deg :-) Kjekt du likte pulsvarmerene mine :-)

    SvarSlett
  3. På siden innstillinger står e- post adressen til bloggen din. Om du sender til den, sender du tekst og bilde direkte til bloggen. Best å sende fra kamera album, da kommer bildene riktig vei. Sender du rett fra kamera hender det at bildene legger seg inn feil vei. Ikke legg inn svar på innleggene på denne siden.Ikke så ofte besøkende klikker inn på kommentartråden etter at de har vært her første gang. Bedre å kommentere i bloggen til den besøkende! Ha en fin dag! Klem!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...