onsdag 19. oktober 2011

Interiør, stasj og sånt....

Jeg liker interiør, stasj og sånt. Nå har jeg ikke så mye å vise selv siden hjemmet mitt er ganske lite og bærer litt preg av at det er liten plass her. Liker best når ting og tang er ryddig og skikkelig rundt meg, men det er ikke alltid at jeg har overskudd til å gjøre så mye med det.
I går hadde jeg store planer om å vaske, rydde og stasje litt og så ta noen bilder som jeg sikkert kunne bruke til bloggen min.....

Det fikk jeg da ikke gjort. Grunnen til det er fysioterapauten. Jeg fikk virkelig grisebank av henne på mandag. Har gått der i tre mnd.
Egentlig så tror jeg hun må være verdens beste, det er bare det at det ikke alltid kjennes sånn ut. Hun har iallfall gjort underverk med holdningen min og da mener jeg kroppsholdningen altså. Etter tre mnd der så kunne hun kanskje tenkt seg å gjort noe med andre holdninger også :-)  men hun har sagt at jeg har Snill Pike syndrom såååå , mmm kanskje jeg skulle fått det skriftelig, at jeg er snill pike. He he kunne vært kjekt å hatt innimellom.

Fysioterapauten er nøyaktig, utrolig tålmodig og like blid hver gang jeg kommer. MEN lurer på det der med tellinga hennes. Jeg gjør mange rare øvelser for nakke og skuldre. Som regel skal jeg gjøre øvelsene ti ganger. Hver gang jeg tror jeg er kommet til ti så sier hun "og to ganger til". Nå skal det sies at jeg av og til glemmer litt å telle,  men tror ikke det gjør så mye for jeg får "alltid" beskjed om TO GANGER TIL. Noen ganger så henger hun bena, armene og hode mitt opp i stropper. Hver gang så tenker jeg at går brannalarmen nå så har jeg ett veldig stort problem :-)    Mens jeg ligger der opphengt på mange forskjellig måter så gjør jeg mange rare øvelser..... og to ganger til... helledussen tenker jeg etter at jeg har vært litt borte en stund og tenkt på mye rart, jeg må da minst ha gjort oppgaven min nå for lenge siden.   ...og to ganger til. PHU
Skikkelig pyton når melkesyra setter inn, tårene presser på og det gjør skikkelig vondt.... og to ganger til.
Har lurt litt på om jeg skal ta opp det der med tellinga med henne, det er bare det at hun knekker jo litt på den kroppen min da...mmm tror jeg lar være og så gjør jeg....to ganger til.

NÅ skal jeg kaste meg over kles-vasken, støvsuger og vaskefilla, må bare farge håret først og så skal jeg til fysioterapauten snart og så skal jeg bare....  helt sikkert to ganger til.

Får se hva jeg rekker i dag
Ha en kjempefin dag alle sammen :-)
Er det noen som trenger en klem så får de det også...to ganger :-)

2 kommentarer:

  1. Hei! takk for hyggelig kommentar på bloggen min, hyggelig at du likte historien om nøtteskrika. Så nydelig bilde du viser. Nydelig lilla farge på de små blomstene.

    Fysio-runden hørtes slitsomt ut. Puh! Jeg har bare vært hos fysio en gang i mitt liv. Grunnet vanvittig vondt i ryggen da jeg gikk gravid (jeg ble for stor og tung, og ryggsøylen sleit), da skjønte jeg virkelig hva runder hos fysio er. Puh! Ha en fin dag. Hilsen Stilleben

    SvarSlett
  2. Så mange fine bilder! Og stigen!! Jeg vil også ha! Kanskje jeg klarer å lage en? Stooooor klem til deg! Ønsker deg en bedre hverdag, så du slipper alle behandlinger!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...