torsdag 3. november 2011

Med arbeidslyst som våpen!!

Etter å ha kjørt pjokken på skolen i dag tok arbeidslysten overhånd. Lillerusket skal ha pappahelg og da er det veldig greit å "skeine" litt opp her. Det holder liksom litt lenger disse helgene.


Jeg drar frem støvsuger, vaskebøtte og fille, med stor iver. Jeg ymter frem på til kjæresten at nå hadde det egentlig vært utrolig deilig å få tatt sånn skikkelig bakomvask. Sånn under og over og inni i. Sånn som blir skjelden gjort. Han hører meg tilsynelatende ikke. Han prøver nemlig å gjøre seg helt usynlig. Kryper nesten inn i dataen så jeg ikke skal se han. For begynner jeg med sånn vask, da trenger jeg jo litt hjelp til å løfte og flytte på ting.


Saken er den at han har fundert. I det skjulte. Ett avvepningsmiddel:  Han spør om det ikke snart er på tide med en kaffepause. Tjaaa. Joda! DER så spør han meg om ikke jeg kan stikke på gjenbruk for å se om de har fått inn ett sånt skap som jeg ønsker meg....... jeg har nesten kommet meg i bilen før han er ferdig med setningen.... :-)

HVA tror dere jeg finner fem meter inne i lokalet. SKAPET. Akkurat sånn jeg har tenkt og det til fire hundrelapper. Ett sånt skikkelig robust gammelt skap. NÅ vet jeg jo at han som sitter hjemme er utrolig opptatt med ett prosjekt og utnytter situasjonen!!  Ringer hjem og spør om det er greit at vi henter skapet i morgen. (her gies ikke noe valg om at skal vi ta det eller ikke) Bare sånn at han får forsette med sitt prosjekt er han helt enig i at vi kan hente det i morgen. Han tenker helt sikkert at nå var han heldig som slapp i dag, he he, men i MORGEN :-)  JUHUUU Lykke!!

Glad å lykkelig ringer jeg en venninne på vei hjem. Dette er en venninne med stor V. Alltid til å regne med. ALLE skulle ha hatt en sånn venn :-)  Tenkte at vi kunne ta en kaffekopp så jeg får fortalt om mitt lykkefunn. Hun er på kjøpesenter så jeg svipper jo bare innom der... Lykke... for mens vi går der å kikker finner vi den flotte underkjolen. Tre hundrelapper, men det er ett veldig fint stoff og HOLDINN. Nå synes jeg at tre hundre er litt dyrt for noe som ikke skal vises en gang. DA tar verdensbestevenninne og kjøper den til meg. Er det mulig. Himmel jeg har LYKKEDAG i dag.

Hønsenetting til bilderammene mine, grunning og malinger kommet i hus. Dette blir nok en skikkelig kosemosehelg.

Håper alle sammen der ute, en samme lykkedag som min

2 kommentarer:

  1. For en herlig dag! Det fortjener du! Ha en fortsatt fin kveld og helg....

    SvarSlett
  2. Høres ut som virkelig lykke dag!! :) Så herlige bilder du har på siden din.. skulle ønske jeg bodde på Østlandet.. Har bodd noen år i Hamar, og jeg likte det sååå godt! ;) Artig å følge med på prosjektene dine, liker godt DIY prosjekter.. Flotte håndleddvarmere.. Skulle gjerne fulgt deg, men den knappen kom ikke opp... Ha en fin fin søndag! kelm fra Gunn

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...